• werkwijze - evenementen
  • werkwijze - evenementen

    werkwijze - evenementen

Evenementfotografie

Een bedrijfsfeest, concert, uitstapje van een personeelsvereniging of jubileum. Dé gelegenheden om directie, medewerkers en klanten eens in een andere omgeving in beeld te brengen. Maar het is wel een uitdaging om steeds weer het juiste moment te vangen, hoe druk of schemerig het ook is. Laat de fotografie daarom aan de professional over: ik heb de geschikte apparatuur en een getraind oog. Voor u de garantie voor goed promotiemateriaal of een mooie blijvende herinnering.


Samen kunnen wij zorgen voor de juiste professionele uitstraling die een goed beeld geeft van uw bedrijf. De kosten worden dan gegarandeerd snel terug verdiend. Sterker nog; goede foto’s leveren geld op. Het is een investering voor de toekomst.

U kiest toch ook voor kwaliteit die past bij uw professionaliteit?

Voor bedrijfsfotografie werk ik met vaste (dagdeel-)prijzen zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ik kom graag langs om uw wensen en mijn mogelijkheden te bespreken. 

Tijd voor een afspraak? Klik hier

Met foto’s van Rienk Boode Fotografie krijgt uw potentiele klant een professioneel en betrouwbaar beeld van u en uw bedrijf.